25 Ekim 2010 Pazartesi

best # 3 ever = Iverson



Allen Iverson aka the answer ; ilk izledigim basketbol macı kendilerininkisiydi ; torontoya karsı tek basına 54 sayı atıp macı kazandırmıstı , o gun basladı kendisine tutkum ; insan hic gormedigi birine nasıl bu kadar baglanır , onla yatıp onla kalkar sahiden bunun canlı ornegiydi . Her basketbolseverin ( ama kobeciler haric ) basketbol oynarken "elin ayvırsııın ve baskeeett" misali kendisine imrendigi vardır mutlaka .

İlk posterini aldıgımdı ve de ilk kol bandını . Iverson diyince akla ilk gelen sıfat kesinlikle "yurekli"dir , o ki devlere karsı oynadıgı oyunla nba de kısalar adına yeni bi sayfa acmıstır ; kendisini cıkardıgımızda ligin dibine demir atacak bi philly 76ers kadrosunu zamanında nba finaline cıkarmıs maalesef yuzuksuz sampiyonlardan biridir .



Gel gelelim beşiktaşıma transferine , o ki benim evrende gormek istedigim 3 sporcudan #3'si ( raikkonen v zidane'dan sonra) bunu ustelik kendi takımın yapıyorsa sevgin katbekat artıyor . Turk spor tarihinin en buyuk olayıdır , bunu alt etmek icin ya kobe nin yahut messi nin gelmesi gerektir .

Sırf adı sayesinde degil sadece bjk cola turka nın aynı zamanda bbl in de adı tum dunyada duyulacak yeni nesil veledlerimizde de # 3 iverson formaları sac v uzun kolluklar trendi yayılacak ulkede gittigi her salon dolacaktır . Guti ve Q7 nin toplam forma satıs miktarını gececegine ve ona harcanan paranın geri donusunun cok hızlı bir şekilde gerceklesecegine ise adım kadar eminim .



Sahaya ilk cıkıp elini kulagına dogru goturup o tribunleri yıktıgı an ben de kalbime yenik dusup yıkılmazsam bi yuzyılı daha cıkarırım o gazla .

Ozet : Hoşgeldin Iverson

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails